Sebastian Vos

NAAM S. Vos
FUNCTIE CIOS-beweegtherapeut
Trainer medische fitness
Betrokken bij: Hartrevalidatie 1e lijn, Trainen bij Q-koorts, Trainen bij diabetes en Fit op gewicht
SPECIALISATIE Medische fitness, BommelFit, SeniorenFit en Personal trainer

WERK MET PLEZIER
Sebastian is een bevlogen trainer die oog heeft voor de individuele behoeften van zijn cursisten. Hij bepaalt samen met de cliënt de doelstellingen en maakt een plan van aanpak om dit te behalen. Tussendoor maakt hij tussenevaluaties en stelt het trainingsprogramma zo nodig bij. Sebas let tijdens de training o.a. op de bloeddruk en zuurstofgehalten in het bloed, zodat ook mensen met een medische klacht deskundig begeleidt worden. Met de senioren in zijn groepen traint hij ter preventie van valincidenten. Sebas houdt geregeld feedback met de fysiotherapeuten ter afstemming of aanpassing van de training. Sebas traint overdag de groepen medische fitness en BommelFit in onze praktijk en werkt nauw met de fysiotherapeuten samen bij de lessen Actief met diabetes, Trainen bij Q-koorts en Fit op gewicht. Tevens is hij Personal trainer. Sebas is in de namiddag-avond trainer-coach bij hockeyclub MOP (Vught). En hoewel hij na de hockeytraining ‘s avonds soms laat thuis kan komen, staat Sebas iedere ochtend weer vrolijk en fris in onze oefenzaal!

PERSOONLIJK PLEZIER
Sebastian gaat geregeld uren wandelen met zijn twee herdershonden. Daarnaast is hij sportief en traint zelf ook graag. Sebas is altijd druk bezig in en om zijn huis en is een perfectionist met klussen. In zijn vrije tijd houdt hij van zonnig weer en even lekker nietsdoen.

KERNWOORDEN
Sebas wordt door zijn cursisten gewaardeerd om zijn: sportieve kennis, het creëren van gevarieerde oefeningen voor ieders niveau, hij is betrokken en oplettend en altijd vrolijk.

OPLEIDING / NASCHOLING

  • KNHB/KNVB trainer-coach (2011-2012)
  • MBO CIOS-beweegtherapeut (2009-2012)

HISTORIE

  • In dienst bij Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel-Gameren (2015-heden)
  • KNHB trainer bij hockeyclub MOP (2015-heden)
  • KNHB trainer bij MHC Bommelerwaard (2012-2015)