Sander Buurman

NAAM S. Buurman
BIG 09064846604
FUNCTIE Fysiotherapeut
Betrokken bij: medische fitness, Trainen bij diabetes en Trainen bij Q-koorts
SPECIALISATIE diabetes, revalidatie na hartklachten, ouderenzorg, psychosomatisch

WERK MET PLEZIER
Sander is algemeen fysiotherapeut en vindt vooral de diversiteit van klachten leuk en uitdagend. Samen met zijn patiënten werkt hij middels een rustige en begripvolle benadering aan verbetering en herstel. Naast de individuele klacht vindt het Sander het belangrijk om ook de ‘mens achter de klacht’ te zien en te betrekken in het hele plaatje. Dit helpt om eventuele achterliggende oorzaken voor de klacht beter boven water te krijgen en mee te nemen in het behandeltraject, waarbij altijd wordt gestreefd naar een individueel behandelplan op maat. Sander vindt het altijd weer een voorrecht om het vertrouwen van de patiënt te krijgen en om samen aan herstel te werken. Sander is als verantwoordelijke docent en ervaringsdeskundige betrokken bij onze cursus Actief met diabetes. Ook is Sander verantwoordelijk voor de lessen Trainen bij Q-koorts en het begeleiden van mensen met het Q-koortsvermoeidheidssyndroom.

PERSOONLIJK PLEZIER
In zijn vrije tijd is Sander graag samen met zijn gezin. Hij geniet dan ook van zijn vaste ‘papadagen’. Sander klust daarnaast graag aan zijn huis of oldtimer. En enkele dagen per jaar trekt Sander er op de ski’s op uit. Zich vervelen komt in zijn woordenboek niet voor!

KERNWOORDEN
Sander wordt door zijn patiënten gewaardeerd om zijn: duidelijke uitleg, persoonlijke aandacht, aanleren van zelfvertrouwen aan zijn patiënten, zijn kennis en kunde.
(Bron: Qualiview patiënt enquête)

OPLEIDING / NASCHOLING

  • Dry Needling (2019)
  • Cursus Zicht op Evenwicht (2017)
  • Cursus orthopedie (2012, 2014, 2015)
  • Cursus chronische pijn (2013)
  • HBO Fysiotherapie (2001-2005)

HISTORIE

  • In dienst bij Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel-Gameren (2016-heden)
  • Werkzaam bij diverse fysiotherapiepraktijken (2006-2016)