Carmen van Ooijen

NAAM A.J.M. van Ooijen
BIG 69924468904
FUNCTIE Fysiotherapeut
Betrokken bij: BommelFit, Hartrevalidatie 1e lijn en Beweegmiddag ‘t Slot
SPECIALISATIE algemene fysiotherapie, revalidatie, hartfalen

WERK MET PLEZIER
Carmen is leergierig en werkt graag samen met haar collega’s. Ze vult haar collega’s qua kennis goed aan en staat open voor opbouwende kritiek. Carmen behandeld haar patiënten deskundig en met respect en probeert oplossingsgericht mee te denken. Carmen verdiept zich in haar vakgebied en vindt het leuk om zich nieuwe methoden eigen te maken. Langdurige klachten of moeilijk begrepen klachten zijn voor haar een uitdaging om aan te pakken, hierom heeft ze zich ook verdiept in complexe schouderproblematiek. Carmen is verantwoordelijk voor ons programma Hartrevalidatie 1e lijn en geeft in Zorgcentrum ‘t Slot in Gameren de Beweegmiddag voor bewoners.

PERSOONLIJK PLEZIER
Carmen gaat graag met haar vriendengroep op pad en houdt van gezellig samen eten. In de carnavalsperiode is ze altijd vrij, maar alle andere dagen gaat ze met plezier naar haar werk. Carmen houdt van reizen en andere mensen ontmoeten.

KERNWOORDEN
Carmen wordt door haar patiënten gewaardeerd om haar: vriendelijke aanpak en meedenken met de patiënt, actuele kennis, rustige uitstraling en duidelijke uitleg.
(Bron: Qualiview patiënt enquête)

OPLEIDING / NASCHOLING

  • Hartfalen voor 1e lijns fysiotherapeuten NPi (2019)
  • A-specifieke schouderklachten (2019)
  • Minor Neurorevalidatie (2016-2017)
  • Medical Taping Concept voor Fysiotherapeuten (2015-2016)
  • HBO Fysiotherapie (2014-2018)

HISTORIE

  • In dienst bij Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel-Gameren (2018-heden)