Anouk van Nistelrooij

NAAM A.E.C. van Nistelrooij
BIG 79921158104
FUNCTIE Fysiotherapeut
Geriatriefysiotherapeut i.o.
Betrokken bij: Trainen bij hersenletsel, SeniorenFit, Bewegen bij dementie en ZwangerFit & MamaFit
SPECIALISATIE ouderenzorg, revalidatie, sport gerelateerde blessures, zwangerschapsbegeleiding

WERK MET PLEZIER
Anouk hecht veel waarde aan het creëren van een vertrouwelijke sfeer en het opbouwen van een band tussen haar als fysiotherapeut en u als patiënt. Op deze manier kan uw klacht in een persoonlijke context geplaatst worden, wat een belangrijk aspect is bij het herstel van fysieke klachten. Door haar ervaring in onze brede patiëntenpopulatie qua leeftijd en aandoeningen, heeft Anouk bemerkt dat ze veel affiniteit heeft met het begeleiden van de oudere patiënten. Anouk is zich hierom aan het specialiseren tot geriatriefysiotherapeut, waar we erg blij mee zijn! Inmiddels werkt Anouk vanuit onze praktijk ook 2 dagdelen in Zorgcentrum ‘t Slot in Gameren als geriatriefysiotherapeut i.o. en is betrokken bij het MDO (multidisciplinair overleg). Omdat het steeds belangrijker wordt dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren, komt er steeds meer vraag naar deze specifieke geriatrische zorg. Het geeft Anouk veel voldoening als ze samen met haar patiënt de beoogde doelstelling heeft behaald, bij jong én oud. Anouk heeft de lessen Trainen bij hersenletsel en Bewegen bij dementie opgezet. Daarnaast heeft Anouk nog altijd veel plezier in het geven van de lessen ZwangerFit & MamaFit, hierin kan ze haar sportieve ‘ei’ goed kwijt!

PERSOONLIJK PLEZIER
Anouk is reislustig en probeert zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ook is ze regelmatig te vinden in de sportschool en houdt ze van koken en lezen.

KERNWOORDEN
Anouk wordt door haar patiënten gewaardeerd om haar: kwaliteit en deskundigheid, vriendelijkheid, duidelijkheid en het serieus nemen van haar patiënten.
(Bron: Qualiview patiënt enquête)

OPLEIDING / NASCHOLING

  • Post-HBO Master Geriatriefysiotherapie (2018-heden)
  • ZwangerFit, YVLO (2016-2017)
  • Minor Manueel Therapeutisch Handelen (2015-2016)
  • Medical Taping Concept voor Fysiotherapeuten (2014-2015)
  • HBO Fysiotherapie (2012-2016)

HISTORIE

  • In dienst bij Hentzepeter Fysiotherapie, Zaltbommel-Gameren (2016-heden)
  • Lid Fyranet noordoost Brabant (2018-heden)
  • Move 2B Fit (2015-2016)