Therapie in ’t Slot

1.-handen-KNGF7.-pand-Gm2 FYSIOTHERAPIE IN GAMEREN

VOOR GAMEREN EN REGIO
Voor fysiotherapie en beweegprogramma’s kunnen inwoners van Gameren en omstreken terecht in onze ruime fysiotherapiepraktijk, gelegen in het dienstencentrum naast Zorgcentrum ‘t Slot. Hierin zijn tevens onder andere huisartspraktijk De Peperstoep en de apotheek gevestigd. In onze praktijk in Gameren wordt, net als op onze locatie in Zaltbommel, zowel fysiotherapie, bekkenfysiotherapie als geriatriefysiotherapie aangeboden. Ook vrijwel alle beweegprogramma’s worden hier gegeven (behalve ZwangerFit & MamaFit).

VOOR BEWONERS VAN ZORGCENTRUM ‘T SLOT
Bewoners van Zorgcentrum ‘t Slot in Gameren kunnen inpandig het naastgelegen dienstencentrum bereiken voor (para)medische diensten zoals fysiotherapie. De bewoners van ‘t Slot die nog fit genoeg zijn, kunnen zelfstandig naar onze fysiotherapiepraktijk komen voor behandeling of training, of worden indien gewenst opgehaald.

THERAPIE IN ZORGCENTRUM ‘T SLOT
In Zorgcentrum ‘t Slot verzorgen wij (geriatrie)fysiotherapie aan bewoners die níet meer naar onze fysiotherapiepraktijk kunnen komen. Veelal is dit op advies van de verpleeghuisarts of in overleg met de huisarts. Onze (geriatrie)fysiotherapeut komt dan persoonlijk bij de betreffende bewoner langs voor individuele behandeling op de kamer. Ook verzorgen wij trainingen in kleine groepjes in ‘t Slot, waarbij twee fysiotherapeuten aan vier bewoners afwisselend een uur oefentherapie aanbieden.

BEWEEGMIDDAG IN ‘T SLOT
Onze beweegmiddag in de Ridderzaal van ‘t Slot is bedoeld voor alle bewoners van Zorgcentrum ‘t Slot. Wekelijks verzorgd één van onze fysiotherapeuten een uurtje spelenderwijs bewegen voor de bewoners in ‘t Slot, samen met twee vrijwilligers. Hierbij staat het spelelement en plezier met elkaar voorop.

FOLDERS

Geriatriefysiotherapie info over fysiotherapie bij ouderen
Consult kwetsbare ouderen inschatting op valrisico en risicofactoren
Fysiotherapie in ’t Slot info over fysiotherapie in Zorgcentrum ‘t Slot
 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route