Behandelen

3.-massage17.-wiebeltol-blauw2 THERAPIE

UITLEG & ADVIES
Iedere fysiotherapeutische behandeling start met uitleg over de reden van het ontstaan of in standhouden van uw klacht. Hierdoor krijgt u inzicht en advies hoe u ook zelf de klacht kunt helpen verminderen.

THERAPIE
Daarnaast worden er diverse vormen van oefentherapie gebruikt om de spieren, gewrichten, kapsels en banden beter met elkaar te laten functioneren. Met eventuele massage technieken of lichte gewrichtsmanipulaties kan de fysiotherapeut de spieren soepeler maken en de gewrichten beter laten functioneren. Ook kan hiervoor apparatuur (fysiotechniek) worden gebruikt. Tevens zijn wij opgeleid in het Medical Taping Concept, een tape techniek die spieren, gewrichten en bloed- en lymfecirculatie kan ondersteunen.

EVALUATIE
Het behandelplan wordt tijdens de behandeling regelmatig met u geƫvalueerd. De fysiotherapeut en uzelf werken samen aan uw herstel. U krijgt weer vertrouwen in uw eigen handelen, leert meer te belasten en soepel te bewegen. Totdat u weer zo optimaal mogelijk kunt functioneren!

TERUGKOPPELING
De fysiotherapeut overlegt zo nodig met uw huisarts of specialist voor verdere informatie en houdt hen op de hoogte van uw mate van herstel. Indien nodig zal de fysiotherapeut verder onderzoek overwegen in samenspraak met uw huisarts. Alle vormen van overleg worden uiteraard eerst met u besproken!

 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route