Vrouwen/Zwangerschap

31.-logo-ZwangerFit220.-vrouw-met-bal TRAINING VOOR VROUWEN

LADIES ONLY
Bij ons beweegprogramma Ladies Only geven we speciale aandacht aan BBBB (buik-billen-benen-bekkenbodem). Bij deze lessen oefenen we fitheid (conditie), kracht en uithoudingsvermogen met behulp van klein oefenmateriaal of cardio- en fitness apparatuur. Hierbij wordt als extra iedere les aandacht besteed aan preventie of verminderen van lage rug- en bekkenpijn of bekkenbodemklachten (zoals bijvoorbeeld licht urineverlies of milde verzakkingsklachten). Ladies Only is bedoeld voor álle vrouwen!

ZWANGERFIT
Fit zijn én blijven is belangrijk in je zwangerschap. Zwanger zijn kost energie: je hart, nieren en longen moeten harder werken, je gewrichten worden meer belast en met name je lage rugspieren en bekkenbodemspieren hebben het zwaarder te verduren. Bewegen is dan ook belangrijk in je zwangerschap! De actieve lessen zijn op low-impact niveau, je hoeft dus niet erg sportief te zijn! Wekelijks worden apart thema’s besproken die van belang zijn in je zwangerschap en ter voorbereiding op je bevalling. Maandelijks is er een partneravond voor hoog-zwangeren en hun partner met als thema de bevalling.

MAMAFIT
Ná de bevalling is het goed om weer te werken aan een fit herstel. Onder begeleiding dient extra aandacht besteed te worden aan het weer opbouwen van conditie en spierkracht, waarbij uiteraard de bekkenbodemspieren niet vergeten mogen worden! We trainen de BBBB (buik-billen-benen-bekkenbodem) op meer high-impact niveau. Maandelijks houden we een Babyshower voor de (oud)cursisten van de MamaFit cursus voor bijkletsen, koffie/thee drinken en informatie delen. Zodra je je fit genoeg voelt, kun je desgewenst aansluiten bij de Ladies Only lessen of je eigen ‘oude’ sport weer oppakken.

FOLDERS

Trainingsadvies (kleding)advies voor bij onze trainingen
Ladies Only oefengroep voor vrouwen voor BBBB
ZwangerFit & MamaFit actieve zwangerschapsbegeleiding en na-gym
 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route