Algemeen

34.-instellen-apparaat23b.-man-rennend-origineel2 TRAINING ALGEMEEN

MEDISCHE FITNESS
Onze fitness onder therapeutische begeleiding helpt de fitheid of conditie te verbeteren, draagt bij aan een sneller herstel bij revalidatie en kan ondersteuning bieden aan de therapie. Medische fitness kan een onderdeel zijn van de therapie, maar kan ook plaats vinden als u géén klachten heeft maar graag onder deskundige begeleiding wil trainen. Ook kan medische fitness preventief werken, bijvoorbeeld als u een specifieke klacht graag wilt voorkómen. Bij medische fitness wordt gebruik gemaakt van fitness apparatuur zoals een loopband, roeimachine, hometrainer en apparatuur om de romp-, been- en armspieren te versterken. Ook klein oefenmateriaal (ballen, gewichtjes, dynabands) kunnen gebruikt worden.

BOMMELFIT
BommelFit is een actief beweegprogramma voor iedereen (m/v) die lekker afwisselend wil bewegen! BommelFit helpt om de fitheid of conditie te verbeteren en biedt een leuk en afwisselend programma voor alle spiergroepen in het lichaam. Er wordt afwisselend geoefend met cardio- en fitnessapparatuur (loopband, steps, roeimachine, hometrainer) en apparatuur om de romp-, been- en armspieren te versterken. Ook kan gebruik worden gemaakt van klein oefenmateriaal (ballen, gewichtjes, dynabands). Daarnaast wordt er bij mooi weer ook geregeld buiten geoefend. Een gezellig en afwisselend beweegprogramma van jong tot oud.

PERSONAL TRAINING
Soms is het juist prettig om met persoonlijke begeleiding te trainen aan uw eigen specifieke oefendoel. Bijvoorbeeld bij herstel na een zware ziekte, ter revalidatie na een ongeval, als onderdeel van een programma bij overgewicht (obesitas) of bij een specifiek individueel trainingsdoel. Er kan gebruik worden gemaakt van alle aanwezige fitnessapparatuur en klein oefenmateriaal of er wordt buiten geoefend.. Als u wilt kunt u daarna instromen in één van onze beweeggroepen.

FOLDERS

Trainingsadvies (kleding)advies voor bij onze trainingen
Medische fitness begeleidt trainen ter preventie of revalidatie
BommelFit afwisselend programma voor iedereen
Personal Training persoonlijke begeleiding op maat
 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route